Flyer Voorlichting Valpreventie

Voor mijn opleiding in de zorg moest ik een Flyer ontwerpen en daarnaast een presentatie houden. Ik heb gekozen voor het onderwerp Valpreventie, dit omdat vallen veel voorkomt in de praktijk en mensen hier echt de dagelijkse gevolgen van ondervinden.

Omdat het tevens een grafische opdracht is, vind ik het leuk om hem met jullie te delen. Ik maak gebruik van de beelden van Veiligheid.nl, deze heb ik bewerkt en in een andere vorm neergezet. Daarnaast heb ik een stukje tekst overgenomen en deze met eigen teksten bewerkt. Ik vond het echt een hele leuke opdracht om te doen, informatie op te zoeken en meer te leren over het onderwerp. Ik heb de opdracht met een Goed afgesloten:)

De genoemde Valpreventie cursus in mijn flyer bestaat niet echt. Maar deze worden vast wel gegeven in de wijk waar je woont. Vallen gebeurd al vanaf de leeftijd van 55 jaar, dus denk niet mij gebeurt dat niet, een ongeluk zit in een klein hoekje, dus blijf actief en bewegen.

Ik heb gekozen voor een flyer in de vorm van een deurhanger, omdat deze goed in het oog springt en niet onderaan de stapel belandt. Hierdoor blijft hij in het zicht en kan hij tevens als geheugensteuntje dienen en word je je bewust van valrisico’s.

Mocht je interesse hebben in ontwerp voor een flyer dan kan je me daarover mailen en/of bellen. Of wil je meer weten over valrisico’s, kijk dan ook eens op de site van Veiligheid.nl.

Fijne dag en be save!

Mocht het zo zijn dat de gebruikte content niet op mijn website gebruikt mag worden, laat het me dan weten, dan verwijder ik deze.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s