Stuff

De komende tijd leg ik mijn oudere kaartencollecties en andere materialen die ik niet meer gebruik in de etalage. Het is toch jammer als al die kaarten blijven liggen, net als stuff die nog prima (her)gebruikt kunnen worden. Ik wil ook eens kijken wat er geupcycled kan worden, een leuk projectje voor de komende tijd. Van stof tot kussen, van kaart tot boekje …

Etui en portemonnai van paperleder

In de etalage ligt een paperleder etui en portemonnai, verpakt in een leuke box, deze kan door de brievenbus, in tijden van Corona wel zo fijn. Prijs was 14,95, nu 5,00. Exclusief verzendkosten. Leuk voor Moederdag, kan nog net ….als het niet te ver is, doe ik hem ook in de brievenbus bij je moeder, schoonmoeder of die lieverd die een leuke verrassing verdiend. Stuur een mail naar klumpenaaarwilma@gmail.com en verras iemand!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s