Visual Stories


Voor vaderdag maakte ik deze illustratie met het verzoek om daarin een bakfiets, vuurtoren van Texel, kinderen die spelen, De Dom, een racefiets en een hardlopende dame te tekenen. Het was een leuke opdracht, met een blije vader!

In Opdracht maakte ik deze illustratie waarin de Brandaris van Terschelling, Erasmusbrug, hardlopen, De Dom en Kings of Leon moesten voorkomen. Finisch bereikt, blije opdrachtgever en ontvanger:)

Voor Leidsche Rijn Magazine leverde ik een bijdrage aan 20 jaar Leidsche Rijn, een fijne plek voor groot en klein.

Zomer in het Maximapark. We zitten bij het jaarlijkse Foodtruck Festival en genieten van lekkers uit de truck, het zonnetje schijnt en de sfeer is relaxed.

De spontane momenten waarbij een idee komt, zijn de kersen op de taart en eigenlijk wil je dan ook direct aan de slag met potloden, verf en papier. Want een idee vervliegt soms net zo snel als de sneeuw smelt, maar deze keer staat die op papier. Sneeuw en een dijk zijn dikke pret, yeah!

De boten op de Maas en de skyline, de diversiteit in gebouwen en het culturele erfgoed. Dit schilderij heb ik gemaakt van Rotterdam op een mooie zomerdag.

.

1 beeld

zegt meer dan 1000 woorden

Wat ik heel graag doe is beelden samenvoegen tot een verhaal. Deze beelden kunnen gebouwen zijn, landschappen en mensen. Mijn kracht ligt in de kleine details die net het verschil maken.

Samen brainstormen waar het verhaal over moet gaan en voor wie de illustratie is. Spelen met lijnen en vormen, een palet van kleuren. Je maakt me blij met een opdracht waarin een aantal factoren samenkomen, zonder tekst vertelt de tekening het verhaal.

We kijken welke materialen er gebruikt gaan worden waarmee de tekening gemaakt wordt of heb je liever een schilderij(tje)? Ik werk met qouache en/of acrylverf, in combinatie met fineliners. Voor mijn tekeningen/schilderijen gebruik ik geen olieverf omdat het te lang duurt voordat het droog is.

Als je een tekening en/of schilderij wilt laten maken, kan je me mailen, dan maken we een afspraak om je wensen te bespreken. Hou rekening met een langere verwerkingstijd, omdat ik momenteel een opleiding volg, heb ik minder tijd. Maar chroom niet, ik vind een opdracht juist leuk!

Contactgegevens zijn te vinden onder: About. See you!

%d bloggers like this: