Art Journaling

Juist in deze tijd helpt het om je hoofd leeg te maken door te schrijven in een Art Journal. Je schrijft hierin wat je bezighoudt, wat je doelen zijn en wat je graag zou willen. Leuk is om je Art Journal te versieren met tekeningen en een handlettering. In je Journal is het handig om indelingen te maken voor dagen, weken en maanden zodat je hem ook als agenda kan gebruiken. Ideeën om je journal te versieren zijn met bladeren, bloemen of gebruik leuke quotes. Nog steeds geen inspiratie om over te schrijven bedenk wat je graag zou willen doen, zoals een kopje koffie en wijntje drinken, taartjes eten of over je favoriete vakantie.

Als je Art Journal gevuld is heb je een uniek overzicht over een periode uit je leven. Als je later naar de tekeningen en teksten kijkt geeft dat een mooi visueel beeld. Zelf heb ik een Art Journal welke ik al vanaf 2017 gebruik, deze is gevuld met teksten, tekeningen en verhalen. Teruglezend denk ik ohja en ohlala! Kies een fijn boekje en gebruik een fineliner. Succes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s