It’s a wonderful world

Voor mijn werk bij Kleinschalig Wonen ben ik een groot Poëzie album aan het maken. Doel is dat de bewoners plezier beleven aan rijmpjes en gedichtjes die ze van vroeger herkennen en daarnaast voeg ik een eigentijdse noot toe. De doelgroep waarvoor ik het maak zijn mensen met de ziekte Dementie. Het is een vraag vanuit Welzijn om dit album te maken en valt onder Reminiscentie, het ophalen van herinneringen en plezierige gebeurtenissen.

Het album “De wonderlijke wereld” is nog lang niet klaar, het is een intensief klusje, maar erg leuk om te doen. Ik ga ook vragen of de bewoners een steentje gaan bijdragen, want als ze hun eigen knip/plak of tekenwerk in het album zien is dat een mooie toevoeging aan het geheel en wordt het ook echt een album van de afdeling Kleinschalig Wonen.